Skocz do zawartości

Znajdź zawartość

Wyświetlanie wyników dla tagów 'r7100lg' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj przy użyciu nazwy użytkownika

Typ zawartości


Kategorie

  • Aktualności
  • Recenzje
    • Routery
    • Serwery NAS
    • Karty sieciowe
    • Inne
  • Artykuły
    • Netgear - poradniki użytkowników
    • Asus - poradniki użytkowników
    • Synology - poradniki użytkowników
    • Poradniki użytkowników
    • Recenzje użytkowników
    • FAQ

Forum

  • Serwery NAS
    • Synology DiskStation
    • Qnap
    • Netgear ReadyNas
    • Inne
  • Sprzęt sieciowy
    • Routery
    • Firmware
    • Inne
  • Sprzęt komputerowy
    • Komputery
    • Urządzenia peryferyjne
  • Oprogramowanie
    • Bezpieczeństwo
    • Systemy operacyjne
  • Tematy Ogólne
    • Nowości i informacje
    • Hyde Park
  • Zaplecze OpenITForum
    • Informacje i ogłoszenia
    • Propozycje, uwagi, opinie
  • Inne
    • Niepotrzebna treść

Kategorie

  • Firmware
    • ASUS
    • NETGEAR
    • Synology
    • Linksys
    • TP-LINK
    • D-Link
    • EDIMAX
  • Sterowniki
  • Aplikacje

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które...


Data utworzenia

  • Od tej daty

    Do tej daty


Ostatnia aktualizacja

  • Od tej daty

    Do tej daty


Filtruj po ilości...

Znaleziono 18 wyników

  1. Witam Moze u was znajde porade na temat rozwiazania problemu.Jestem w kontakcie z supportem netgear(1 linia wsparcia przyjela zgloszenie i niby przeslala do "inzynierow".od miesiaca zero odpowiedzi w tej kwesti.) Do supportu wyslalem rowniez logi z wiresharka z mojego innego komputera na ktorym moglem przeprowadzic testy. Temat rowniez opisany na forum http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=47405 Do tej pory to samo.Rozlacza stream i zaladowane video.Niewazne czy alltube czy youtube czy weeb tv .Wszedzie to samo.Jest to strasznie uciazliwe.Robilem testy na roznych komputerach z rozna konfiguracja i roznymi wersjami windows.Moim operatrorem IPS jest szwedzka 3(abonament firmowy bez limitu).Na Huawei dziala na netgear nie dziala jak trzeba.Mam podejrzenia co do tego problemu ale sam tego nie naprawie.Netgear ma problem z firewallem w routerze.Ale to tylko podejrzenia.Po za tym zglosilem do nich ze jeden ze sterownikow(podalem nazwe) w wireshark powoduje wykrzaczanie sie ich aplikacji geni na pc.Wlasnie dzwonilem i jest na poziomie L3 .Caly czas w dzialaniu.Poprosilem o raport wiec moze cos bedzie wiadomo ale mimo to moze komus cos przyjdzie do glowy.
  2. Dzięki programowi BETA mam router Netgear o którym jeszcze google-bot nie czytał Jak obstawiacie, co producent mógł wprowadzić i dlaczego piszę o tym w niniejszym temacie ? Na razie obowiązuje mnie embargo informacyjne.

openitforum.pl

Forum poświęcone przesyłaniu i przechowywaniu danych w małej sieci. Prezentujemy testy urządzeń oraz pomagamy w ich obsłudze i konfiguracji.
×

Powiadomienie o plikach cookie

Używamy plików cookie do celów związanych z reklamami, mediami społecznościowymi i statystykami. Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Wszystkie wymagane w tej kwestii informacje zawierają: Polityka prywatności, Regulamin oraz Warunki użytkowania.