Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'poprawnie'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • News
  • Reviews
    • Network Routers
    • NAS servers
    • Network adapters
    • Other network devices
  • Articles
    • Users guides
    • Users reviews
    • Synology - users guides
    • FAQ
    • Asus - users guides
    • Netgear - users guides

Forums

  • NAS servers
    • Synology DiskStation
    • Qnap
    • Netgear ReadyNas
    • Other
  • Network hardware
    • Routers
    • Firmware
    • Others
  • Hardware
    • Computers
    • Peripherals devices
  • Software
    • Security
    • Operating systems
  • General topics
    • News and informations
    • Hyde Park
  • OpenITForum Staff Zone
    • Informations and announcements
    • Suggestions, comments, opinions
  • Other
    • Unnecessary content

Categories

  • Firmware
    • ASUS
    • NETGEAR
    • Synology
    • Linksys
    • TP-LINK
    • D-Link
    • EDIMAX
  • Drivers
    • Network Adapters
  • Applications

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Cześć. Dajcie znać czy tylko u mnie od dobrego tygodnia zarówno na najnowszym sofcie Merlina jak i najnowszym od ASUS-a nie działa narzędzie Download Master posiadam: RT-AC68U ale sądzę że w innych może być podobnie.
  2. Witam, Po przywróceniu ustawień fabrycznych nie działa poprawnie połączenie vpn. Router RT-AC68U ma włączony serwer vpn i dodanego użytkownika (próbowałem na najnowszym firmware Asusa i Merlina). Po wyeksportowaniu ustawień i załadowaniu ich na kompie OpenVPN pokazuje, że połączyłem się poprawnie. Także w GUI routera widać, że połączenie jest nawiązane. Niestety, nie mogę wejść na wcześniej zmapowane dyski po smb, nie mogę wejść na router lub NAS wpisując lokalny adres w przeglądarce. W czym tkwi problem? Nie działa także połączenie vpn z RT-AC68U skonfigurowane w Windows 10 (nie przez aplikację OpenVPN), a stare połączenie z routerem w pracy (RT-N66U) działa bez zmian, poprawnie.

openitforum.pl

Forum poświęcone przesyłaniu i przechowywaniu danych w małej sieci.
Prezentujemy testy urządzeń oraz pomagamy w ich obsłudze i konfiguracji.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies for purposes related to advertising, social media and statistics. By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies. All information required in this matter includes: Privacy Policy, Guidelines and Terms of Use.