Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'poalczyc'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • News
  • Reviews
    • Network Routers
    • NAS servers
    • Network adapters
    • Other network devices
  • Articles
    • Netgear - users guides
    • Asus - users guides
    • Synology - users guides
    • Users guides
    • Users reviews
    • FAQ

Forums

  • NAS servers
    • Synology DiskStation
    • Qnap
    • Netgear ReadyNas
    • Other
  • Network hardware
    • Routers
    • Firmware
    • Others
  • Hardware
    • Computers
    • Peripherals devices
  • Software
    • Security
    • Operating systems
  • General topics
    • News and informations
    • Hyde Park
  • OpenITForum Staff Zone
    • Informations and announcements
    • Suggestions, comments, opinions
  • Other
    • Unnecessary content

Categories

  • Firmware
    • ASUS
    • NETGEAR
    • Synology
    • Linksys
    • TP-LINK
    • D-Link
    • EDIMAX
  • Drivers
    • Network Adapters
  • Applications

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Witam. Bede sie streszczal. Posiadam rouer RT-AC87U_378.56_2 WIFI 5ghz dziala bez problemu .Dokupilem ASUS EA-AC87 MediaBridge taki jak jest tu w opisie ,nie moge w zaden sposob poalczyc z routerem przez WPS nie wykrywa go wogole przez kabel polaczony przez laptopa tez nie wykrywa ,stary router z 5ghz widzi odrazu. Doprowadz mnie to do szalau siedze juz 2 dni i nie moge w zaden sposob ustawic by to jakos polaczyc ,myslalem ze dwa urzadzenia tej samej firmy beda ze soba kontabilnie ale widac tak nie jest. Probowalem tez zmieniac na oryginalne firmware nic to nie dalo wrocilem do Merlina podlaczylem stary router z ASUS EA-AC87 MediaBridge z zacisnietymi zebami na to patrze. Dodam ze WPS w RT-AC87U jest na 2,4ghz nie mozna zmienic na 5ghz nawet nie ma takiej opcji ,moze to jest problemem tylko nie wiem jak sobie z tym poradzic. Prosze o pomoc moze ktos wie o co w tym wszystkim chodzi. Pozdrawiam.

openitforum.pl

Forum poświęcone przesyłaniu i przechowywaniu danych w małej sieci. Prezentujemy testy urządzeń oraz pomagamy w ich obsłudze i konfiguracji.

Obserwuj nas:

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies for purposes related to advertising, social media and statistics. By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies. All information required in this matter includes: Privacy Policy, Guidelines and Terms of Use.