Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mam'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • News
  • Reviews
    • Network Routers
    • NAS servers
    • Network adapters
    • Other network devices
  • Articles
    • Users guides
    • Users reviews
    • Synology - users guides
    • FAQ
    • Asus - users guides
    • Netgear - users guides

Forums

  • NAS servers
    • Synology DiskStation
    • Qnap
    • Netgear ReadyNas
    • Other
  • Network hardware
    • Routers
    • Firmware
    • Others
  • Hardware
    • Computers
    • Peripherals devices
  • Software
    • Security
    • Operating systems
  • General topics
    • News and informations
    • Hyde Park
  • OpenITForum Staff Zone
    • Informations and announcements
    • Suggestions, comments, opinions
  • Other
    • Unnecessary content

Categories

  • Firmware
    • ASUS
    • NETGEAR
    • Synology
    • Linksys
    • TP-LINK
    • D-Link
    • EDIMAX
  • Drivers
    • Network Adapters
  • Applications

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Załączam zrzut ekranu. Czy gdzieś można sprawdzić gdzie podziało się moje 200GB? Rozumiem, że część zajmuje system, ale chyba nie aż tyle? Być może to funkcja indeksowania plików i jej baza - chociaż niby wyłączyłem t6o całe indeksowanie. W zasadzie to tylko zapauzowałem oraz odptaszkowałem foldery, bo tych z Drive nie da się usunąć z indeksowania, można tylko odptaszkować. Jest w ogóle jakiś sposób, żeby wyłączyć to dziadowskie indeksowanie plików na dobre i odzyskać powierzchnię? p.s. mam tylko jeden zasób - homes.
  2. Witam Chciałem prosić o radę gdzie popełniam błąd. Posiadam serwer ZyXEL NAS520 i mam problem z usługą – myZyXELcloud a konkretnie jest tak że udostępniam sobie jakieś wybrane katalogi dla tej usługi i wszystko jest ok do momentu aż odpalę na którymś telefonie aplikacje ZyXEL Drive i gdy zaloguję się do swojego serwera chwilę po tym usuwa mi uprawnienia do katalogów jakie wcześniej zaznaczyłem . Czyli na przykład udostępniam sobie katalog filmy , zaznaczam na przykład tylko do odczytu i chwile po tym jak zaloguje się zdalnie przez aplikację do serwera to te pole zostaje wyczyszczone i już nie mam udostępnionych katalogów. Używałem tej usługi cały czas i zawsze działała . Ale miałem potrzebę pełnego resetu serwera i po ponownej konfiguracji stworzył mi się taki problem Pozdrawiam
  3. Witam Chciałem się podpiąć pod temat: Problem mam z kopiowaniem plików z kompa hdd na dysk w routerze po wifi Maksymalna prędkość jaką uzyskuje to 15Mb/s. Mam dwa komputery w jednym jest połączenie 2,4Ghz na właściwościach karty mam połączenie 150 Mb/s drugi to AC prędkość we właściwościach karty to 433Mb/s Prędkość kopiowania waha się 12-15Mb/s. Router ac-68U. Nie wiem co jeszcze mogę ustawić

openitforum.pl

Forum poświęcone przesyłaniu i przechowywaniu danych w małej sieci. Prezentujemy testy urządzeń oraz pomagamy w ich obsłudze i konfiguracji.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies for purposes related to advertising, social media and statistics. By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies. All information required in this matter includes: Privacy Policy, Guidelines and Terms of Use.