Skocz do zawartości
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

      Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

    ×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

    ×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

    ×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

  • Podobna zawartość

    • GrzegorzZ
      Przez GrzegorzZ
      Witam
       
      Mam pytanko odnośnie modelu jak w temacie. Mam dwie kondygnacje w domu, ok 350 m2 i wszędzie podłogówkę (maty aluminiowe itp). Juz wiem, że niestety router się nie przebije ( miałem nadzieję, że w tej cenie to cud się wydarzy ) i teraz pytanie. Jak to ogarnąć, żeby nie ciągnąć kabla? Nie bardzo jest jak to zamaskowac . Wcześniej wyglądało to tak, że dostawcę Internetu mam podłączonego pod switch, od switcha idzie w 4 kierunkach do dekodera oraz jeden do routera TP-link wr743nd (biuro) potem na korytarzu to link re200 i na dole tp-link re210. Na górze było dobrze. Na dole podejrzewam pojawiał się problem od nadmiaru odbiorców  (tv, 2 kompy plus telefony). Przyznam, że mialem nadzieje, ze Asus mnie wybawi z opresji, ale niestety nie, sygnał na dole jest za słaby. Jakieś pomysły? Tylko błagam,w języku polskim.
    • kowalio
      Przez kowalio
      Witam
      Już od dłuższego czasu nie mogę wejść do ustawień routera w zakładkę Aplikacja USB.
      Kółeczko z aktualizacją kręci się cały czas. Zmieniałem oprogramowanie na oryginalne i merlina i to samo.
      Mogę prosić o podpowiedz?

    • brattanek
      Przez brattanek
      Witam,
       
      Od kilku dni posiadam ten router i mam problem z wgraniem napisów na dysk USB. Wygląda to tak jak chcę przeciągnąć film i wgrać na router nie mogę mam "zakaz" na kursorze.

       
      Wiec filmy wgrywam przez FTP i film działa na tv bez problemu. Jak z plikiem avi dogram napisy w formacie SRT to przez FTP napisy sa widoczne, przez explorera nie i na tv rowniez nie. Obstawiam, że jest coś z prawami dostępu ale w opcjach za duzo nie widze.
       
      Jaka rada?
       

openitforum.pl

Forum poświęcone przesyłaniu i przechowywaniu danych w małej sieci. Prezentujemy testy urządzeń oraz pomagamy w ich obsłudze i konfiguracji.
×

Powiadomienie o plikach cookie

Używamy plików cookie do celów związanych z reklamami, mediami społecznościowymi i statystykami. Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. Wszystkie wymagane w tej kwestii informacje zawierają: Polityka prywatności, Regulamin oraz Warunki użytkowania.