Skocz do zawartości
maciektbg

Problem z logowaniem do DSM

Oceń temat:

Rekomendowane odpowiedzi

maciektbg    2
maciektbg

Cześć , 

Mam taki problem , ponieważ nie mogę się zalogować na dysk, niby wpisuje to hasło, które wprowadziłem podczas rejestracji ale nie loguje się. Czy jest możliwość zresetowania hasła ? 

Edytowane przez maciektbg

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
house    1275
house

Do samego DSM?

    Dodaj reakcję lub odpowiedz w tym temacie, aby zobaczyć ukrytą zawartość.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
maciektbg    2
maciektbg

Jak zrobię ten rest to zresetuje tylko hasło, czy wymaże jakieś dane  ? (na wszelki wypadek pytam ) 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
house    1275
house
Przywróci to IP, DNS, hasło konta administratora i zresetuje konto „guest” do stanu „wyłączone”. Domyślne hasło konta „admin” jest puste.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

  • Podobna zawartość

    • cyberbob32
      Przez cyberbob32
      Witam wpadł mi dziś w ręce NETGEAR ReadyNAS 516 RN51600 uszkodzony. Urządzenie przestało działać, tj. włącza się, wyłącza kilka razy, później jest 'włączone', ale nie ma dostępu do niego przez sieć, reset do domyślnych ustawień nie pomaga wiatraki cały czas chodzą na pełnych obrotach Mial ktoś taki problem. Wygląda  najprawdopodobniej uszkodzenie firmware/biosu. 
    • skies
      Przez skies
      Witam, mam pewien drobny problem z routerem (Asus RT-N12. d1.)
      Mianowicie, routera używam po kablu do komputera, oraz wifi (laptop, smartfon etc.) od swojego dostawcy internetowego mam zapewnione 100mb downloadu i 10mb uploadu i po kablu takie wyniki na komputerze spokojnie są osiągane, oraz wcześniej na wifi również, miałem tam 70-80mb na laptopie, ale po około 3-4 miesiącach wartość na wifi strasznie spadła, sięga ledwo 20mb (na dwóch laptopach i telefonie takie same wyniki.) Po samym kablu z internetu jest ok, więc wykluczony z góry jest problem od dostawcy internetu. Próbowałem już przestawić go w inne miejsce -> ten sam problem. Jak jestem z laptopem przy samym routerze, dosłownie 20cm od niego, to prędkość poprawia się może z 20mb na 30mb, nic więcej. Szperałem z kolegą w ustawieniach routera, próbowaliśmy zmieniać kanały, pasma itp -> zero poprawy. Podłączyłem inny router (jakiś stary Belkin) ale on osiąga jeszcze gorsze wyniki niż ten mój obecny bo po prostu jest stary więc nie mam tutaj porównania za bardzo. Cofałem router do fabrycznych, wgrywałem najnowsze firmware, dalej to samo. Nie wiem dlaczego to sie popsuło, router stał i stoi cały czas w tym samym miejscu w jakim stał gdy wszystko było dobrze. Co mogę w tym wypadku zrobić? oddać go na gwarancje czy co? Kupiony został niecały rok temu. Próbowałem go przeczyścić czy coś już z frustracji ale nic. 
    • no4fly1
      Przez no4fly1
      Witam,
      Czy ktoś może mi pomóc?
      Połączenie z serwerem zostało nagle (podczas normalnej pracy) przerwane.
      Urządzenie nie wyłączyło się, non stop mruga kontrolka STATUS (także po restarcie).
      Nie można zalogować się do systemu.
      Sieć działa poprawnie, urządzenie widać w sieci.
       
      update:
      po resecie (przyciskiem na panelu tylnym) przestała mrugać kontrolka STATUS
      teraz mrugają kontrolki DYSK oraz ZASILANIE (Włącznik)

Openitforum

Forum poświęcone przesyłaniu i przechowywaniu danych w małej sieci. Prezentujemy testy urządzeń oraz pomagamy w ich obsłudze i konfiguracji.
×