Jump to content
waldi1888

Nie mogę usunąć plików, wyskakuje błąd

Rate this topic

Recommended Posts

waldi1888

Kończy mi się miejsce na jednym z dysków i chciałem usunąć stare pliki backupu ale kiedy robię usuń dany folder to wyskakuje mi komunikat "wystąpił błąd" i operacja nie powiodła się. 

Co zrobić w takiej sytuacji?  

Share this post


Link to post
Share on other sites
house

plik kopii zapasowej z aplikacji czy rsync z innej maszyny ? operacja nie powiodła się zapewne z powodu uprawnień do folderu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
waldi1888

pliki kopii zapasowej Active Backup for Business

Share this post


Link to post
Share on other sites
house

stare wersje kopii zapasowych w Active Backup usuwa się tak :

Sorry, only registered users can download attachments :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
waldi1888

a da się to jakoś zbiorczo usunąć czy trzeba pojedynczo? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
house

można - we właściwościach każdego zadania backup'u :

Sorry, only registered users can download attachments :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • szuwar1978
      By szuwar1978
      Witajcie. Zakupiłem asusa w piątek ustawiłem a dziś po 2 dniach patrze i po wifi nie osiąga mi nawet połowy prędkości. Internet z mutlimedia 300 Mb/s. W piątek sprawdzałem na telefonie po wifi i na speed test szło bez problemu ponad 300 a dziś patrze ledwo 100 przekracza. Podłączyłem lapka po kablu i idzie OK ponad 300 także problem jest tylko z wifi. Router na fabrycznym firmware. Z góry bardzo dziękuje za wszelkie sugestie.
      Kupiłem lepszy router żeby problemów nie było a tu proszę.... ech....
      Teraz doszedlem ze na 2.4 nie uzyskuje pelnej predkosci na 5 działa OK. Telefon na którym sprawdzam to S10+
      Pozdrawiam
      Tomek
    • Ghost Maker
      By Ghost Maker
      Witam,
      Mam problem, co prawda nie z 4G-AC68u, ale z jego młodszym bratem - 4G-AC55u. Chodzi o to, że mam podłączony internet do niego po kablu (WAN) z Orange światło 1gb i router miał rozsyłać sieć bezprzewodową. Wszystko jest ok do momentu zrobienia speedtestu który nie przekracza prędkości 98-99 mb/s ? Co może być przyczyną/ustawieniem ?
      Pozdrawiam

      Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka


    • djmarco
      By djmarco
      Mam taki problem, że nie pokazują mi się klienci. Dzieiaj zrobiłem aktualizacje oprogramowania i dalej to samo. Firmware jest od Merlin.


      Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

openitforum.pl

Forum poświęcone przesyłaniu i przechowywaniu danych w małej sieci.
Prezentujemy testy urządzeń oraz pomagamy w ich obsłudze i konfiguracji.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies for purposes related to advertising, social media and statistics. By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies. All information required in this matter includes: Privacy Policy, Guidelines and Terms of Use.