Jump to content
Sign in to follow this  
KURT

ASUS RT-AC88U czy ASUS RT-AC86U ?

Rate this topic

Recommended Posts

KURT

Witam wszystkich jestem nowy i chętnie poczytam opinii ludzi którzy wiedza o czym piszą chciałem kupić ASUS AC 3100 RT-AC88U cena ok. 1230zł. i pojawił się nowy temat ASUS RT-AC86U jest tańszy cena ok 950zł. i podobno to nowszy model. Dodam biorę pod uwagę tylko te modele. Powinien obsługiwać 2 pietra. Pozdrawiam i dziękuje za opinie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
house

@KURT zdecydowanie ac86u - nowsza konstrukcja, nowszy i szybszy CPU, bardziej przystępny cenowo, nie wiadomo jednak jak sprawdzi się w kwestii zasięgu. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
house
Temat został zamknięty jako rozwiązany.
ze względu na tymczasowy adres @ użyty do rejestracji konta.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości proszę użyć funkcji "Zgłoś odpowiedź". 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • ronifcb
      By ronifcb
      Witam.Włąsnie stałem się szczęśliwym posiadaczem tego routera.Mam pytanie .Posiadam internet radiowy 30/3 i dostawca mówi mi że musze miec w routerze pppoe (to chyba jest) i vlan żebym mogł wpisać jakieś rzeczy i wtedy bede miał publiczne ip .Jest tu taka opcja?
    • dyskol
      By dyskol
      Cześć
      Próbuje zestawić tunel między dwoma mieszkaniami. Serwer openvpn na routerze tp-link, klient na routerze asus. Tp-link wygenerował mi gotowy plik openvpn_config.ovpn, serwer został włączony na tym routerze (w trybie tun) . Następnie w routerze asus w zakładce vpn/klient openvpn dodałem nowy profil, wykorzystując plik openvpn_config.ovpn, następnie aktywowałem i przy statusie połączenia jest komunikat: konflikt dotyczący ip / routingu.
      Co zrobiłem nie tak?
       
    • szuwar1978
      By szuwar1978
      Witajcie. Zakupiłem asusa w piątek ustawiłem a dziś po 2 dniach patrze i po wifi nie osiąga mi nawet połowy prędkości. Internet z mutlimedia 300 Mb/s. W piątek sprawdzałem na telefonie po wifi i na speed test szło bez problemu ponad 300 a dziś patrze ledwo 100 przekracza. Podłączyłem lapka po kablu i idzie OK ponad 300 także problem jest tylko z wifi. Router na fabrycznym firmware. Z góry bardzo dziękuje za wszelkie sugestie.
      Kupiłem lepszy router żeby problemów nie było a tu proszę.... ech....
      Teraz doszedlem ze na 2.4 nie uzyskuje pelnej predkosci na 5 działa OK. Telefon na którym sprawdzam to S10+
      Pozdrawiam
      Tomek

openitforum.pl

Forum poświęcone przesyłaniu i przechowywaniu danych w małej sieci.
Prezentujemy testy urządzeń oraz pomagamy w ich obsłudze i konfiguracji.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies for purposes related to advertising, social media and statistics. By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies. All information required in this matter includes: Privacy Policy, Guidelines and Terms of Use.