Jump to content
Ziółek

Video Station - znikające okładki / plakaty filmów

Rate this topic

Recommended Posts

Ziółek

Po jakimś zaniku napięcia Video Station zagubiło mi połowę okładek filmów w bibliotece film. Inne biblioteki są OK.

Opisy filmów są prawidłowe ale okładki zniknęły. Właściwie zniknęły okładki ze wszystkich filmów które nie mają utworzonych plików *.vsmeta czyli nie miały ręcznie dodanych opisów. Wyszukiwanie opisów dla nowo dodawanych filmów działa połowicznie tzn znajduje opisy ale nie znajduje już żadnych okładek. Okładki trzeba dodawać ręcznie. Do niedawna wszystko działało... :-(
 

Próbowałem odnowić indeks multimediów, re-indeksować usuwałem też folder i tworzyłem na nowo ale efekt mizerny.

Co ciekawe po całkowitym usunięciu plików VS cały czas pokazuje dwa filmy których nie da się otworzyć. Wygląda to na rozjechany indeks.

Czy można jakoś ten indeks ręcznie usunąć ?

Edited by Ziółek

Share this post


Link to post
Share on other sites
house
Temat został zamknięty jako rozwiązany.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości proszę użyć funkcji "Zgłoś ten post". 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • H4mm3R
      By H4mm3R
      Witam wszystkich, 
      Od dwóch dni szukam informacji w internecie jak skonfigurować router, kamerę, serwer żeby Surveillance Station wykryło kamery w mojej sieci - niestety bez powodzenia. Może tutaj znajdzie się ktoś kto zna się na rzeczy.
      Posiadam:
      Serwer: Synology DS216+II
      Router: Asus RT-AC5300 + RT-AC86U + BLUE_CAVE (w AiMesh)
      Kamera: HikVision DS-2CD2141G1-IDW1 + EZVIZ CS-CV310
       
      Jak pisałem wyżej mam problem z wykryciem kamery przez SS, dziwne jest to że SS zamiast kamery wykrywa drukarkę Canon. Próbowałem przekierować porty (chyba zrobiłem to dobrze). Sprawdzałem z drugą kamerą i to samo. Podpinałem również kamery pod WAN (wcześniej robiłem to Wireless). Już nie mam pomysłu gdzie i co jeszcze zmienić, sprawdzić. 
      Jest ktoś w stanie mi pomóc?
    • Mario Brot
      By Mario Brot
      Witam na ruterze zainstalowany mam pakiet Download Station w wersji 3.5-2991, oczywiście firmware routera również najnowszy. Niestety program nie może pobrać pliku o rozmiarze powyżej 4 GB. Dysk był w oryginalnym formacie EXT4 oraz w NTFS. Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem. Pozdrawiam
       
       

    • jjjanek1
      By jjjanek1
      Witam posiadałem synology DS-712+ w roku 2017 zakupiłem Synology DS916+ w firmie Fipro w Warszawie,sprzęt dotarł i przystąpiłem do przenoszenia danych ze starego sprzętu na nowy.Niestety jednak poszło coś nie tak ponieważ mam problem z jedną aplikacją WEB Station na synology mam włączoną funkcję blogai do tej pory korzystałem z tego rozwiązania chciałem zainstalować wordpres aby uruchomić stronkę.Niestety aby wordpres zadziałał muszę włączyć WEB Station  w pakietach jest jako zainstalowany ale jako zatrzymany prubowałem odinstalować bez rezultatu,próbowałem włączyć to samo .Przeszedłem do Panelu Sterowania gdzie jest zakładka usługi obecnie była odhaczona więc ponownie usługę załączyłem .Niestety pojawia się komunikat aby wylogować się i ponownie zalogować bez rezultatu nadal nie mogę włączyć usługi. Jeśli pomógł by mi ktoś odnośnie uaktywnienia Web Station byłbym wdzieczny


openitforum.pl

Forum poświęcone przesyłaniu i przechowywaniu danych w małej sieci. Prezentujemy testy urządzeń oraz pomagamy w ich obsłudze i konfiguracji.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies for purposes related to advertising, social media and statistics. By continuing to browse this site, you agree to our use of cookies. All information required in this matter includes: Privacy Policy, Guidelines and Terms of Use.